Készpénz megszüntetése

A készpénzzel történő fizetés elhagyása a rendezvényeken és eseményeken nem csak felgyorsítja a tranzakciókat és ezáltal növeli a bevételeket, hanem nagymértékben növeli a biztonságos működést. A készpénzmentes működés megszűnteti a készpénz kezelésével járó költségeket, és átláthatóvá teszi az értékesítési lánc minden egyes elemét.

korabra2
korabra1

Partneri viszony
már a kezdetektől

Partnereink számára a bankkártya elfogadástól a teljes készpénzmentes működésig kínálunk megoldásokat a rendezvényt megelőző igényfelméréstől, a teljes készpénzlogisztikán át, a valós idejű riportokig.

Egyedi terminálok

A HelloPay által biztosított terminálok egyedi kialakításuknak köszönhetően kiválóan alkalmasak a vendéglátó ipari működésre (ütés, por és vízállóak) és 2 az 1-ben megoldást kínálnak a szervezőknek vagy Horeca tulajdonosoknak.

1. Médiafelület programok, események kommunikálására

2. Hozzáférést biztosítanak szabadalmaztatott borravaló rendszerünkhez, amely a kiszolgáló személyzettel való közvetlen kommunikáció nélkül is lehetővé teszi a kívánt mértékű borravaló egyszerű meghatározását, és az adott összegnek a számlához történő hozzáadását.

A HelloPay terminálok a HelloPay kártyákon kívül alkalmasak a Mastercard és Maestro egy érintéses kártyái, valamint Visa payWave kártyák, illetve minden OTP által elfogadott bank és hitelkártya elfogadására.

+7,8%
terminal

Gyors, biztonságos, egyszerű

A HelloPay kártya vagy karszalag nem csak gyorsabb és biztonságosabb fizetést tesz lehetővé, hanem a mobilhálózatok által gyengén lefedett területeken is alternatívát kínál az offline működésre (a kártyák az egyenleget offline módon tárolják). A látogatók számára a készpénzmentes működés gyors és kényelmes megoldást biztosít. Mindezen előnyökön túl az ügyfelek regisztrálhatják kártyájukat, így a kártya elvesztésekor egyenlegük átvezethető egy másik kártyára. A Mifare Plus X chip technológiának köszönhetően az egyik legbiztonságosabb kártyamegoldást kínáljuk a piacon. 

A Hellopay kártya és a backend rendszerünk különböző, egyéni igényekre szabható kedvezmény és lojalitás programok kezelésére is alkalmas A kuponok beváltása történhet a HelloPay terminálokon, illetve mobiltelefonon is, egy applikáció segítségével. A fogyasztók a weboldalunkon vagy mobil applikáció segítségével követhetik nyomon milyen kuponok állnak a rendelkezésükre.

userjourney

Teljeskörű megoldás

Integrált POS - pincérrendszer megoldásunk tovább növeli a tranzakciók gyorsaságát. Horeca egységekben FruitSys integrációnk biztosítja a gyorsabb működést, míg fesztiválkörnyezetben saját fejlesztésű, android alapú duplakijelzős pincérrendszerünk jelenthet akár 10%-os bevétel növekedést. A termékkínálat akár terminálonként módosítható, a felület az igényekre szabható és a zárás funkciónak köszönhetően napi pontos információk állnak rendelkezésre az adott napi készletfogyásról.

terminal
terminal

Admin felületünk segítségével partnereink naprakész, pontos információkat kaphatnak a tranzakciókról akár terminálra, pultra vagy üzleti egységre lebontva. Ezen adatok segítségével elemezhetőek a kosárérték és tranzakciószám adatok, a borravaló mértéke pultonként, a vásárlói utak, preferált helyszínek, heatmapek.  Integrált pincérrendszer esetén (Fruitsys/saját megoldás) a fogyasztói szokásokra vonatkozó adatok is rendelkezésre állnak.

Töltsd le a mobilodra!


HELLOPAY IOS ÉS ANDROID APP

Az applikáció segítségével programokról, beváltóhelyekről tájékozódhatsz és egyszerűen feltöltheted HelloPay kártyádat


ios
andriod


Kapcsolat

Kérdés esetén írj nekünk és
igyekszünk minél előbb válaszolni

terminal2