Gyakran Ismételt Kérdések

Hello HelloPayer!

Végre egy kártya, amit egész évben használhatsz. Fizethetsz vele fesztiválokon, szórakozóhelyeken, éttermekben. Végre egy kártya, ami miatt nem nő, hanem csökken a sor előtted, akár fesztiválozol, akár a belvárosban bulizol.

Az alábbiakban segítünk ha kérdésed van vagy nem boldogulsz a kártyáddal.

HOL TUDOM ÁTVENNI A KÁRTYÁMAT ÉS FELTÖLTENI AZ EGYENLEGEM?


Kártyát igényelni és feltölteni készpénzzel vagy bankkártyával hellopay® elfogadóhelyen, feltöltőponton és/vagy pultnál, valamint a rendezvényen az arra kijelölt pontokon tudsz:
− Kártyahasználati díj: 500Ft.
− A kártyára maximálisan feltölthető összeg és egyenleg: 200.000Ft.
− Bankkártyás feltöltéskor a feltöltési díj a feltölteni kívánt összeg 2 %-a.

MIÉRT JÓ ÉS HOGYAN TUDOM REGISZTRÁLNI A KÁRTYÁM?

A hellopay.hu oldalon először hozd létre profilod, lépj be az oldalra, majd regisztráld kártyád a KÁRTYA/KÁRTYA REGISZTRÁCIÓ menüpont alatt. A kártya regisztrációja nem kötelező, de jó ha megteszed,
− mert az elvesztett kártyád egyenlege csak abban az esetben tiltható le, ha előtte regisztráltad.
− mert regisztrált kártyatulajdonosként további kedvezményeket, ajándékokat is kaphatsz tőlünk, melyeket az AKTÍV KEDVEZMÉNYEIM menüpont alatt követhetsz nyomon.
− mert értesülhetsz az éppen futó promóciókról, akciókról.

MIT TEGYEK HA ELVESZTETTEM, VAGY MEGRONGÁLÓDOTT A KÁRTYÁM?

Ha elhagytad, vagy megrongálódott a kártyád úgy, hogy a továbbiakban használni már nem tudod, akkor új kártyát igényelhetsz 500 Ft kártya díj ellenében. Az egyenleg csak regisztrált kártya esetén vezethető át az új kártyára. Ebben az esetben kérlek írj az info@hellopay.hu email címre, és a kollégák segítenek.

HOGYAN FIZETEK?

A rendszer először a kártya terminálhoz történő érintésével beazonosít téged és azt, hogy mekkora kedvezményre vagy jogosult. Fizetésnél az összeg jóváhagyása előtt lehetőséged van az alapértelemzett borravaló módosítására 0-20% között. Ilyenkor a borravalóval megnövelt összeg kerül levonásra a kártyádról. Fizetéskor kérjük mindig ellenőrizd, hogy a terminál kijelzőjén a helyes összeg jelenik meg - ebben az esetben érintsd kártyád az olvasóhoz!

HOGYAN TUDOM ELLENŐRIZNI, HOGY MENNYI PÉNZ MARADT A KÁRTYÁMON?

A kártya egyenlege lekérdezhető vásárláskor, az eladónál és a hellopay® feltöltőpontokon is. Ezen felül, aktuális egyenlegedről a kártya regisztrációját követően a hellopay.hu weboldalon az oldalra történő belépés után az EGYENLEG menüpont alatt is tájékozódhatsz. Számon tarthatod költéseidet, azaz megnézheted szombat estéid „financiális alakulását” a KÁRTYA/KÁRTYATÖRTÉNET funkcióval.

HOGYAN TUDOM LETILTANI AZ ELVESZETT KÁRTYÁM?

Kártya letiltásra csak akkor van mód, ha azt korábban regisztráltad. A hellopay.hu weboldalon az oldalra történő belépés után, a KÁRTYA/KÁRTYA LETILTÁSA menüpont alatt tiltsd le a kártyád, majd újat igényelhetsz 500 Ft kártyadíj ellenében. A letiltás pillanatát követően megmaradt régi egyenlegedet az új kártyádra átvezettetheted a helpdesk pontunkon (csak és kizárólag abban az esetben, ha a régi kártyádat regisztráltad és letiltottad), előre egyeztetett időpontban, ehhez kérünk írj emailt az info@hellopay.hu email címre.

HOL ÉS HOGYAN VÁLTHATOM VISSZA A KÁRTYÁM?

A kártya csak rendezvényeken – ahol a kártyát kiváltottad – és abban az esetben visszaváltható a rendezvényen az arra kijelölt pont(okon) a rendezvény zárásáig, ha a kártyát nem regisztráltad és sértetlenül visszaszolgáltattad. Javasoljuk, hogy amennyiben egyszer már megszerezted a kártyád, ne add ki a kezedből, mert a későbbiekben Budapest számos szórakozó-, vendéglátóhelyén és további fesztiválokon is felhasználhatod.

HOL ÉS HOGYAN TUDOM A KÁRTYÁN LÉVŐ EGYENLEGEMET LEFOGYASZTANI RENDEZVÉNYEK UTÁN?

Az aktuális hellopay® elfogadóhelyekről a www.hellopay.hu ELFOGADÓHELYEK menüpont alatt tájékozódhatsz. Az egyenleget egyszerűen „tovább tudod vinni”, azaz a megszokott módon a kártya terminálhoz történő érintésével tudsz fizetni az elfogadóhelyeken.

HOL ÉS HOGYAN VÁLTHATOM VISSZA AZ EGYENLEGEM?

Az 1051 Budapest Vörösmarty tér 5 (CitySightSeeing® Budapest Tourist Information Centre) hellopay® visszaváltópontjánál, nyitvatartási időben az utolsó tranzakciótól számított 180 napon belül a kártya egyenlege visszaváltható. Ezen túl az egyenleg NEM felhasználható, azonban a kártyád, az egyenleg újrafeltöltését követően ismét használhatod.
A kártyádon maradt egyenleget ezen kívül rendezvények esetében a rendezvény végéig a rendezvény helyszínén megjelölt pont(ok)on is visszaválthatod, vagy a rendezvényt követően az utolsó tranzakciótól számított 180 napon belül az egyéb elfogadóhelyeken is levásárolhatod.

MINDEN EGYES FIZETÉS EGY LÉPÉS A HELLOPAY® VIP FELÉ

hellopay® classic kártya: aktiválásához a regisztráció nem kötelező, de javasolt, mert regisztrált kártya tulajdonosként kedvezményekhez, ajándékokhoz juthatsz és az elvesztett kártyád egyenlege csak abban az esetben tiltható le, ha azt előtte regisztráltad.

HelloPay Card

hellopay® VIP kártya: névre szóló VIP kártyára vagy jogosult, ha Classic kártyádat regisztráltad és azzal 3 egymást követő hónapban havi átlagban 50.000 Ft felett költöttél. A VIP kártya névre szóló és további előnyökhöz juttatja a felhasználót a Classic kártya szolgáltatásain felül.

Hello Pay VIP Card